Sunday, October 4, 2015

I Rindu diri I... waaaa



Aaahhh... rindu nya dgn diri sendiri time ni... masa ni aku dh balik kuching... sementara tunggu nak fly ke Melbourne, Australia... yaaa aku lebih handsome dalam gambar ni berbanding gambar sekarang (better i tak letak gambar sekarang.. ilek2 aahh)

Gambar ni aku ambik dpn rumah aku... sambil testing kamera baru aku beli dr sorang kawan kat Gombak, KL... #sj4000wifi hahaha ala2 kamera gopro laa... tp ni bawah skit dr gopro.. skit jer ke... jgn nak lebih2 plak.. haha

Skrg aku dh kat Australia 2 bulan lebih... banyak benda berlaku kat sini yg sikit2 mematangkan aku... mmg aku rindu hidup aku yg lama... tp aku yg pilih jalan ni.. aku kena teruskan... aku target sampai Mei 2016... baru aku balik Malaysia utk cari kerja... 

Nak baca hidup aku sepanjang di Australia? Relaks aaahh... panjang lagi perjalanan ni... plan2 kayuh... nnt aku citer satu-satu kesah aku kat sini... baru laa thrill kan... hehehe nnt kita jumpa lagi yer... 

Nota kaki: hargai hidup lampau kerana ai takan datang lagi buat kali kedua... percaya laa.. 

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)